Diensten

Been & Zn. container service is voor u beschikbaar!

Laat Been & ZN uw ijzer en metaal afvoeren en verwerken

Heeft u industrieel vervaardigde producten of materialen die niet meer bruikbaar zijn? Dan kunt u met behulp van de speciale container service van Been & Zn uw ijzer en metaal laten afvoeren en verwerken. Wij leveren containers voor de inzameling van alle metaalhoudende afvalstromen zoals schroot, metaalafval, machines en productie afval. Deze containers leveren wij in Vijfhuizen, Haarlem en omgeving.

Plaatsen van containers

Wij plaatsen de containers kosteloos voor korte én/of lange termijn op de door u gewenste locatie. Wij maken samen met u een plan, waar welke containers geplaatst worden wanneer de containers geplaatst of afgehaald moeten worden. Al onze containers, groot of klein voldoen, aan strenge milieu-eisen.

Wij zorgen dat er binnen 24 uur een container op locatie wordt geleverd. Meer weten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • De containers van Been & Zn zijn er van 1m³ tot 3m³ en 20 tot 40m³ , zo zit er voor u altijd de ideale container bij.
  • Komt er bij uw productie- of bewerkingsproces oude metalen spanen vrij? Wij beschikken over vloeistofdichte containers. 
  • Goede snelle service en kwaliteit is voor ons een pré
  • Tevens beschikken wij over eigen container vrachtwagens
  • Kiest u voor de Been & Zn. container service, dan kiest u voor een duurzame oplossing.

Ophalen of wisselen

Wilt u dat wij uw container komen ophalen of wisselen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen uw container binnen 24 uur ophalen of wisselen.